Sengetøj med navn

Farverigt sengetøj til børnVil du gerne give din baby eller dit barn noget smart sengetøj med navn på, så find inspiration her på siden. Du kan både finde baby- og junior sengetøj med navn i udvalget herunder.

Se udvalget her

Med en ny baby følger der naturligvis en masse baby babyudstyr. Meget af det kommer dog i yderst basic farver og modeller, uden meget personlighed. Kunne du derimod tænke dig at personliggøre nogle af de ting, baby skal bruge, så kunne du overveje at købe en sengetøj med babys navn på. De findes i mange fine farver, såsom lyserød, lysegrøn, ivory, blåstribet eller lyserødstribet, og de kan også fås i junior størrelser. Med navn på sengetøjet tilføjer du lige lidt ekstra glæde og detalje på baby- eller børnesengen. Har du flere end ét barn derhjemme, så kunne sengetøj med navn på også være en god ide for at holde styr på, hvilket sengetøj der hører til hvilket barn.

Du kan også overveje at give et sengetøj med navn på i gave, og huskes i lang tid efter. Sengetøj er noget, der bliver brugt af alle, så du kan være sikker på, at det bliver en gave som kan bruges.

Viser alle 25 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!