Pung med navn

Pung til børnSkal børnene til at have pung med penge eller andre vigtige ting i, med på tur, så kan det være en rigtig god ide at give dem en pung med navn. Vi har et udvalg af punge i forskellige farver, herunder blandt andet blå, grøn, lilla, lyseblå og lyserød.

Se udvalget her

Vi tænker ikke meget over det, men børn får ofte lommepenge af forældre og familiemedlemmer, men det er meget sjældent, at de har en lille pung at komme dem i, så de ikke går tabt på gaden eller et sted i huset. Giv dit barn en pung med navn på i fødselsdagsgave, julegave, adventsgave eller en bare-fordi-gave, så han eller hun kan holde styr og orden over sine penge. En pung er desuden en god ejendel at have, hvis man skal på dagstur med skolen eller ud at kigge på legetøj med mor eller far.

Det, at der står navn på, er selvfølgelig et bonuspoint. Skulle pungen blive glemt i klasseværelset eller tabt i bussen på dagsturen, så er den nem at spotte og genkende. En fin pung med navn på kan også gives i gave. Vi garanterer dig, at den falder i god jord hos mange børn, og giver en følelse af at man nu (endelig) er blevet voksen.

Viser alle 5 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!