Sutteboks med navn

Baby med sutEr der noget, som babyer i hvert fald har nogle stykker af, så er det muligvis sutter. Alle babyer går igennem perioder, hvor de ikke kan give slip på sutten. Der er ligeledes tider, hvor de helst ikke vil se den, så sutten bliver smidt ud lige så snart den kommer i munden. Det er her en god ide at have en lille praktisk boks til sutten, så den kan blive gemt væk et sikkert sted, hvor den ikke får alle mulige bakterier på sig.

Se udvalget her

Er du på udkig efter sådan en boks, så kan du overveje at købe en praktisk sutteboks med navn til din babys sutter. Er der navn på boksen, så er det nemt at finde den igen hvis den skulle blive væk. Se vores udvalg herunder.

Mens en sutteboks selvfølgelig klarer det meste af arbejdet, hvad angår at holde sutten fra snavs og bakterier, så sikrer navnet på sutteboksen at den ikke bliver forvekslet med andre babyers sutter – dette kunne nemlig snildt ske ved mødre grupper eller i daginstitutionen. Ved at skrive navn på sutteboksen kan du formindske chancerne for, at din babys sut bliver forvekslet med en anden sød babys.

Når det så er sagt, så kan man naturligvis altid give en sutteboks i gave.

Viser alle 11 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps