Bestik med navn

Baby med bestikVil du forkæle dit barn eller er du på udkig efter en kreativ og unik gave til en lille pige eller dreng, som du har kært? Så kan du overveje at få designet et bestiksæt med deres navn på – et personligt bestik med navn på som kun gavemodtageren vil bruge.

Se udvalget her

Vi har et udvalg af bestik til baby og børn, som du kan få skrevet et navn på. Vores kvalitetsbestik fås blandt andet med motiver af biler, flyvemaskiner, luftballoner eller prinsesser. Ønsker du et bestiksæt med minimalt design kan du også vælge at få skrevet navn på et elegant bestiksæt i rustfrit stål.

Et personligt bestik kan desuden være en sjov gave i den forstand, at det kan gøre ethvert måltid lidt hyggeligere og få et barn til at se frem til at spise. Bliver de brugt med noget mad udskåret i fine motiver kan du være sikker på, at det vil vække appetitten hos ethvert barn.

Køb flot og farverigt bestik med navn til en baby eller bestil børnebestik med navn, som børnene kan spise af i deres første leveår i udvalget herunder.

Viser alle 5 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps