Tæppe med navn

Baby under et tæppeEt tæppe eller et svøb er uundværligt for en nyfødt baby, som det er for et barn. De bruges til at lægge baby i søvn og holder det varm, særligt i vintertiden. Giv din baby eller dine børn hver deres tæppe med navn på. Eller køb et svøb med navn til din baby. Vi har et stort udvalg her på siden, som du kan blive inspireret af, og bestille med din babys eller dit barns navn på.

Se udvalget her

Tæpper kommer i mange farver og mindst lige så mange designs. Det er dog yders sjældent, at de kommer med din babys eller dit barns navn broderet i det. En detalje som et navn tilføjer lige lidt ekstra personlighed til tæppet, og lader det skille sig ud fra de andre tæpper og svøb, som du måske allerede har liggende. Skal dit barn have tæppet med i daginstitution eller på dagstur, så er det også godt at have navn på så det ikke bliver forvekslet med andre tæpper.

Er du på udkig efter en fin fødselsgave til en du holder af, så kan du også snildt overveje at give et tæppe med navnet på baby. Sådan et tæppe signalerer betænksomhed og skiller sig ud blandt mange andre gaver, som muligvis kommer uden navn på.

Giv din baby eller dine børn hver deres tæppe med navn på. Eller køb et svøb med navn til din baby. Tjek udvalget herunder.

Viser alle 31 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps