Nusseklud med navn

Sovende baby med nussekludNusseklude er uundværlige til en baby og mindre børn, særligt ved puttetid. Men ligesom meget andet babyudstyr, så er nusseklude ofte meget simple og basic i deres design. Der er ikke meget personlighed over dem, og det kan godt være lidt kedeligt for både forælder og baby eller barn. Hvis du godt kunne tænke dig at personliggøre babys nusseklud, så kan du vælge at få en nusseklud med navn på. Du kan se vores udvalg herunder.

Se udvalget her

En anden fordel ved at have navn på babys nusseklud er, at du mindsker chancen for at den bliver forvekslet med en anden babys nusseklud i daginstitutionen. Skulle den blive glemt, så bliver den muligvis fundet meget hurtigt takket være navnet på den. Nusseklude fås i mange farver og du kan vælge at få skrevet navn, fødselsdato, og fødselsdetaljer såsom vægt og højde på.

Nusseklude med navn er også gode at give i gave, enten til en nybagt forælder eller til en baby, du bare gerne vil forkæle lidt. Det signalerer kreativitet og betænksomhed. Hvad enten du køber en nusseklud med navn til din egen baby eller til en andens, så er det en genstand som mange forælder gemmer som et minde i mange år frem. Selv efter baby er vokset og ikke længere bruger nusseklude.

Viser alle 39 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps