Drikkedunk med navn

Barn med drikkedunkGiv din baby en drikkeflaske med eget navn eller giv de større børn en drikkedunk med navn i børnehave og skole, så de ikke bliver væk. Vi har et udvalg du kan vælge i mellem herunder.

Se udvalget her

En drikkedunk er helst noget, der ikke skal deles med andre individer da det nemt kan overføre bakterier og sygdomme fra person til person. Og hvor ser vi flest forkølede børn? I daginstitutioner og skoler, selvfølgelig. I børnehaver, vuggestuer og skoler ses det dog ofte, at børn ikke kan genkende deres egen drikkedunk og derfor kommer til at slukke tørste med en drikkedunk, der tilhører en anden.

Gør det nemmere for dit barn og giv ham eller hende en dikkedunk med navn på, så de nemt kan kende forskel på deres drikkedunke. Du kan få skrevet navn og klasse på drikkedunken, så den heller ikke bliver forvekslet i skolegården. Et andet plus ved at skrive klasse på er, at drikkedunken kan returneres til klassen hvis den skulle blive væk i skolegården.

Drikkedunke med navn på er yderligere en god måde at holde styr på i hjemmet, hvis der er flere end et barn.  Tip: du kan også få skrevet navn på madkassen for at gøre din – og dit barns – dag lidt nemmere.

Viser alle 15 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps