Håndklæde med navn

Barn med håndklædeGiv dit barn et flot håndklæde med navn og hætte til når det er badetid derhjemme, eller til når barnet skal begynde til svømning. Vi har et udvalg af håndklæder med navn som du kan lade dig inspirere af og bestille.

Se udvalget her

Håndklæder med navn er praktiske og personlige genstande på én og samme tid. Vil du have nogle personliggjorte genstande til dit barn, er et håndklæde et godt sted at starte. Du kan bruge det ved badetid derhjemme, når du tager baby med til svømning, eller ved babys første tur til stranden og i havet. Et håndklæde er praktisk og hvad gør det mere personligt end babys navn derpå?

Et andet bonus ved håndklæder med navn er, at man også kan kende forskel mellem håndklæderne i hjemmet, hvis der er tale om flere børn. Dette gælder selvfølgelig også for når du sender håndklædet til svømning med dit barn. Navn på håndklædet personliggør ikke blot genstanden men formindsker også chancen for, at de bliver forvekslet med andre håndklæder.

Når det så er sagt, kan håndklæder med navn benyttes af alle uafhængig af alder. Du kan for eksempelvis forære et håndklæde med navn på som advents- eller julegave til en du holder af.

Viser alle 53 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!