Krus med navn

2 hvide krusKrus og kopper er ofte noget man køber og hurtigt glemmer igen. Dette er muligvis fordi, få krus er personlige og skiller sig ud over det sædvanlige. De krus og kopper du køber i en butik, kommer typisk i et meget simpelt og minimalt design, og det er ikke ofte de skriger af personlighed. Men det kan du gøre noget ved via personliggjorte krus og kopper. Skal din baby, dine børn eller en du holder af have krus og kopper med deres eget navn på, så tjek vores udvalg herunder og hold øje med gode tilbud.

Se udvalget her

Alle elsker lidt personlighed på deres ejendele. Hvad enten det er en mulepose med et citat de kan lide, en polo med et logo de selv har designet, eller et krus med deres navn på. Det er disse små detaljer, der gør hverdagen en tand ekstra særlig. Hvem ville ikke elske at drikke deres morgenkaffe – eller morgenmælk for børns vedkommende – fra en kop med deres eget navn eller billede er på?

Er du på udkig efter en adventsgave eller måske blot en bare-fordi-gave (for dem bør man også give hinanden engang i mellem), så vil du muligvis overveje at give et krus med navn eller billede på denne gang.

Viser alle 20 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps