Badekåbe med navn

Barn i badekåbePersonliggjorte badekåber med navn på er en vidunderlig gaveidé til den du holder af – hvad enten det er til din nyfødte baby, dit barn i teenagealderen, eller din nevø der fylder år i næste måned.

Se udvalget her

Vores morgenkåber til drenge og piger varier i farve og størrelse, og kan fås i størrelser fra 3 mdr. til 13-årsalderen. De er lavet på 100% bomuld, hvilket gør dem dejligt bløde. Badekåberne kan tilpasses med navn eller initialer efter ønske.

En badekåbe med navn gør genstanden en tand mere personlig, og gives den i gave, er der ingen tvivl om, at gavegiveren vil huskes for at have investeret tid og tanke i at finde en nyttig gave.

En badekåbe er ikke blot en genstand nyfødte har brug for, bliver der broderet navn eller initialer på den er det også oplagt at gemme den som et minde. En tilpasset badekåbe med navn kan desuden være en oplagt gave at give ved fejring af særlige lejligheder som for eksempel dåb.

Når din baby eller dit barn skal i bad et det rart at kunne få en blød badekåbe på bagefter. Køb en badekåbe med navn og hætte i udvalget herunder.

Viser alle 103 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps