Fødselstavle

FødselstavleHæng en fødselstavle op og bliv mindet om dit barns fødselsdag hver eneste dag. De kan fås i mange varianter, men hvis du er til den kreative side, så kan du også vælge at lave en selv. Nedenunder har vi et stort udvalg af fødselstavler, hvor du både finder broderikit, plakater og andre varianter af fødselstavler med navn og dato.

Se udvalget her

Der er ikke mange tavler, der signalerer personlighed, som en fødselstavle af dit barn gør det. En fødselstavle er nemlig en genstand der for evigt vil minde dig om dit barns første timer på jorden. Navn, fødselsdato, fødselsvægt og hvor mange centimeter dit barn var da det blev født står alt sammen på en fødselstavle, som du kan beholde som minde gennem hele livet.

Lad den pynte på puslebordet, på bogreolen i stuen, i indgangen, eller tag den med på dit kontor og stil den på dit skrivebord. Alt er muligt. En ting er dog sikkert, en fødselstavle vil bringe et smil på dine læber hver gang du kigger på den.

Ønsker du at forære en personlig gave til en nybagt forælder, så finder du ikke mange ting, der er så betænksomme som fødselstavlen. Vi garanterer dig at den falder i god jord hos enhver modtager.

Viser alle 72 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps