Bamse med navn

Baby med bamseVi har alle ejet en bamse i vores tidlig barndom som vi har haft kær. En nyfødt har oftest en bamse som trofast følgesvend hele barndommen. Hvorfor ikke personliggøre den nyfødtes bamse ved at få skrevet navn på bamsen?

Se udvalget her

Vores udvalg af bamser med navn på er en dejlig gave til babyshowers, fødselsdage, eller jul (eller måske valentinsdag?). Børn elsker dem simpelthen, og de er også en populær personlig babygave og dåbsgave. De passer faktisk til alle lejligheder.

Vi har et stort udvalg af bamser der kan personliggøres med navn, og vi har været særligt opmærksomme på blødheden af bamsernes pels og den overordnede kvalitet af bånd, fyld og beklædning. Vores udvalg af originale bamser vil gøre et særligt og varigt indtryk hos gavemodtageren. Og i modsætning til mange andre former for legetøj, så er en kærlig bamse en genstand, som mange børn har kært og gemmer på langt op i teenageårene.

En nyfødt har oftest en bamse som trofast følgesvend hele barndommen. Ønsker du at det skal være en sød bamse med navn, så find inspiration i udvalget herunder. Det kan både være en kanin eller Jellycat bamse, eller mange andre typer af bamser med navn.

Viser alle 63 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!