Hagesmæk med navn

HagesmækNår det er spisetid for de mindste, så er en hagesmæk uundværlig i de første par år. Hvis du kunne tænke dig at tilføje et strejf af personlighed til hagesmækken, så kan du overveje at få skrevet babys navn på. Vi har udvalg af hagesmækker med navn på herunder.

Se udvalget her

En hagesmæk er en genstand der gør din hverdag lidt nemmere, i den første tid med baby. Når det så er sagt, er de fleste hagesmækker på markedet meget basic, idet de ikke har meget detalje eller personlighed. Det kan du lave om på ved at få skrevet babys navn på hagesmækken. Det er en lille detalje der er med til at bringe et smil på læberne.

En hagesmæk med navn på er også en god idé til de forældre, der sender deres børn i dagpleje eller vuggestue. Små, personlige genstande som hagesmækker har det ofte med at blive væk eller forvekslet med andre børns genstande. En hagesmæk med navn er den bedste måde at formindske sandsynligheden for et mix-match og for at være sikker på, at dagplejemor eller personalet i vuggestuen kan genkende hagesmækken, når den bliver fundet.

Der er dog ingen regler om, at man ikke må forære en sød hagesmæk med navn til en baby man har kært. Så du kan også sagtens overveje hagesmækken som en gaveidé.

Viser alle 39 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps