Plakat med navn

PlakatPlakater tilføjer personlighed og detalje til et værelse, og de kommer i alle mulige designer og former. I de sidste par år er plakater der er særligt designet til baby eller børn dog blevet noget som forælder foretrækker. De tilføjer lige lidt ekstra personlighed til en ellers simpel og ’generel’ plakat. Ønsker du, at en flot plakat med babys navn og fødselsdato skal pynte på babyværelset, så kan du tjekke udvalget herunder og holde øje med aktuelle tilbud.

Se udvalget her

Du kan også vælge en plakat i form af en højdemåler og navn på, som du kan dekorere babyværelset med. Det tilføjer ikke kun personlighed men er også ret praktisk da du kan måle din baby eller dit barns udvikling, og holde styr over det. Med navn og eventuelt et billede af et dyr på højdemålere, vil det at få målt højde også være en sjov aktivitet for dit barn.

Er du på udkig efter en personlig gave til en du har kær, så kan en plakat med navn eller højdemåler være noget, du måske gerne vil overveje. Personliggjorte ting med navn på signalerer betænksomhed og kreativitet, så du kan være sikker på at skille dig ud blandt gavegiverne og at blive husket for din gave. Selv efter mange år.

Viser alle 57 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!