Madkasse med navn

Madkasse til barnMadkasser og drikkedunke er nogle af de genstande, som børn får med i skole hver dag, men ofte kommer hjem uden. De bliver simpelthen glemt i klasseværelset eller skolegården, eller endnu værre, de bliver forvekslet med andre børns madkasser og drikkedunke, hvilket gør opgaven om at finde dem en tand sværere. Giv dine børn en madkasse med eget navn på, så den nemt kan findes, hvis den bliver væk eller forvekslet med en andens madkasse. Se vores udvalg herunder.

Se udvalget her

Glemmer dit barn ofte sin madkasse i daginstitutionen? Og er det en umulig opgave at finde frem til den igen? Så vil du sikkert gerne personliggøre madkassen med et klistermærke med navn på. Du kan snildt tilføje klassenummer på også, så er der ingen plads til forvirringer. Skulle madkassen blive væk eller glemt i skolegården, så er chancerne for, at en venlig sjæl afleverer den ved klasselokalet stor.

Du kan selvfølgelig også overveje at få lavet disse klistermærker til en forælder, som du holder af. Der er flere mødre og fædre, der har glemsomme børn derhjemme, end du kan forestille dig. Så vi er sikre på at klistermærker med navn vil sætte et smil på læberne af enhver modtager.

Viser alle 6 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!