Klistermærker med navn

Bog med klistermærkerBørn smider ofte ting væk som kan tage evigheder at finde igen. Vi kender sikkert alle til det fra vores egen skoletid. Vores madkasser, drikkedunke, trøjer og hætter blev ofte forvekslet med en klassekammerats, og det var ikke altid lige nemt at finde frem til, hvis trøje man nu havde taget med hjem.

Se udvalget her

Men det er heldigvis nemmere i dag, da man kan få klistermærker med navn på som kan bruges på både tøj og ting. Det er en praktisk løsning der kan spare for tid og forvirring, og muligvis bringe din forvekslede madkasse og hætte tilbage til dig inden længe.

Leder du efter klistermærker med navn til børn, så tjek vores udvalg med klistermærker til ting og tøj herunder. Børn har det med at glemme eller smide ting væk, så det er praktisk med navn på. Og det gælder selvfølgelig alt fra ting til tøj, der bliver sendt med dem til daginstitution eller skole. Tjek udvalget herunder og find navnelapper, navnemærker eller klistermærker med navn til dine børn.

Når det så er sagt, så behøver du selvfølgelig ikke at købe dem til dine børn. Du kan også give dem som en bare-fordi-gave til en forælder, som du holder af. Det vil hjælpe på organisationen derhjemme og sætte et lille smil på læberne.

Viser alle 21 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Test din viden om Afrika og vær med i lodtrækningen om et gavekort til Salling Group på 1.500 kr.
Start quiz her!