Savlesmæk med navn

Baby med savlesmækBabyer savler ret meget og derfor har de fleste babyer en savlesmæk på, sådan så deres tøj ikke bliver vådt og klistret. Savlesmækken tager det værste og kan nemt skiftes ud med en anden, og efter en vask er den så god som ny.

Se udvalget her

Det der er med en savlesmæk, er dog, at de ofte er så simple og basic, som muligt. Og er du typen, der foretrækker et strejf af personlighed, så vil du sikkert gerne overveje muligheden om at på babys navn på savlesmækken. Se vores store udvalg af savlesmæk med navn på i udvalget herunder.

En savlesmæk er noget af det mest praktiske, en baby kan have, da den virker som en barriere mellem mundvand og babys tøj. Dette betyder, at der er mindre tøj at vaske for forældre, der allerede har nok at se til med en lille ny. Gør babys savlesmække en tand mere personlige ved at tilføje deres navn. Ved at have navn på savlesmækken formindsker du også chancen for, at den bliver forvekslet med andre søde babyers savlesmække på daginstitution.

En savlesmæk behøver nødvendigvis ikke at blive købt til éns egen baby, men kan også gives i gave. En mere betænksom gave finder man sikker sjældent.

Viser alle 99 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!