Mulepose med navn

MuleposeMuleposer er praktiske til at have ting og sager i, og til opbevaring af ting når man er på tur. Køber du muleposer til børn, så er det praktisk at der er navn på. Du kan se vores udvalg af muleposer med navn herunder.

Se udvalget her

Det kommer nok ikke som en overraskelse: børn kan være glemsomme. Meget glemsomme. Du sender dem muligvis i skole med madkasser, drikkedunke, og muleposer, men det betyder ikke nødvendigvis at de sidst på dagen kommer med hjem igen. De er enten blevet glemt i klasseværelset, i skolegården eller i omklædningsrummet efter gymnastiktimen.

Har du oplevet, at dit barn har glemt eller forvekslet sine ting og sager i skolen, så vil du måske overveje at få navn på dem. Giv dit barn en mulepose med navn på, så kan du være sikker på, at den ikke bliver forvekslet med en klassekammerats. Og skulle den blive glemt eller væk i skolen, så bliver den muligvis fundet og afleveret igen. Muleposer med navn på er praktiske da de skiller sig ud fra mængden og er nemmere at genkende. Et andet tip er, at børn elsker personliggjorte genstande, så en mulepose med navn på vil falde i god jord hos dit barn.

Viser alle 21 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps