Nøglesnor med navn

NøglesnorNøglesnore er praktiske at have. For voksne og de fleste børn er det praktisk, at deres nøgler kan hænges om halsen, og at der er navn på nøglesnoren. Det gør dem lidt nemmere ikke at glemme. Bliver de smidt i tasken, ja, så er de også nemmere at spotte der takket være deres farverige snor. Overvejer du at få en keyhanger eller nøglesnor til dig selv eller dit barn, så se vores udvalg herunder.

Se udvalget her

Er dit barn blevet så stor, at det nu har fået et sæt nøgler, så han eller hun selv kan låse hjemmedøren op, når de kommer fra institution om eftermiddagen? Så vil du formodentlig forsikre dig, at de ikke taber eller glemmer nøglerne i løbet af dagen. Du kan hænge nøglerne på en nøglesnor med navn på for at gøre det lidt nemmere for dit barn. De kan hænge nøglesnoren rund om halsen og det vil være nemmere ikke at glemme den. Skulle det være, at de glemte den alligevel, så er chancerne for at den kan findes igen høje, takket være navnet på den.

Du kan selvfølgelig også købe en nøglesnor til dig selv eller til en du holder af, og forære den i gave. Der er intet bedre end små gaver, hvad enten til dig selv eller den du holder af, der er beregnet til at gøre hverdagen nemmere og mere overskuelig.

Viser alle 7 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!