Penalhus med navn

PenalhusEt penalhus holder styr på blyanter, viskelæder, og diverse andre ting, der bruges i børnehaven og i skolen. Men hvem holder styr på penalhuset, så det ikke bliver væk eller forvekslet med et andet penalhus? Man vil jo gerne undgå at miste sit penalhus. Med et penalhus med navn er der mere styr på tingene. Særligt hvis dit barn er begyndt i børnehave eller i skole. Se vores udvalg af penalhuse med navn herunder.

Se udvalget her

Penalhuse med navn på er smarte da de signalerer personlighed og ejer. De er ikke nær så nemme at forveksle med klassekammeratens, og sker det, at de bliver glemt i børnehaven eller i skolen, så er chancerne for, at de bliver fundet, meget høje. Overvejer du at købe et penalhus med navn på til dit barn, så kan du snildt tilføje klassenummer på ligeledes. Det hjælper lige lidt ekstra i situationer, hvor penalhuset er blevet glemt eller tabt udenfor klasseværelset.

Er du på jagt efter et af årets adventsgaver eller på udkig efter at blive inspireret til en bare-fordi-gave, så kunne du måske tænke dig at overveje et penalhus med navn. Børn elsker at se deres navn på deres ting og sager, da det giver en følelse af personlighed og ejerfornemmelse. Så et penalhus med navn på vil helt sikker falde i god jord.

Viser alle 10 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!