Frugtpose med navn

FrugtposeSkal dit barn have en frugtpose med i børnehaven eller skolen? Så vælg at give dem en frugtpose med navn på, så den ikke så nemt bliver væk. Er du på udkig efter en frugtpose med navn på, så har vi hvad du søger. Se herunder.

Se udvalget her

Som noget ekstra til drikkedunke og madkasser tilføjer de fleste forældre i dag en frugtpose, så deres barn kan nyde et stykke frugt i skolen. Du kan vælge at få skrevet navn og klasse på dit barns frugtpose, så de ikke så nemt bliver forvekslet med andre frugtposer.

Genstande med navn på er særlig smarte i daginstitutioner, da de formindsker chancen for at blive forvekslet med andre børns genstande. Og skulle det være, at de blev væk i skolegården eller på institutionen, så er chancen for at de bliver leveret i klasseværelset meget høje. Vi anbefaler derfor stærkt at få skrevet klassenummer på frugtposen ud over navn.

Hvis du er fødselsdagsgæst og gerne vil skille dig ud fra mængden, så kan du også overveje at give en frugtpose med navn på. Mere praktisk og personligt bliver det ikke. Er du virksomhedsejer og på udkig efter en kreativ gave til dine medarbejdere kunne du måske tænke dig at overveje dette. Som du ser, er der mange muligheder og en frugtpose med navn på kan bruges af alle – næsten da.

Viser et enkelt resultat

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!