Stofble med navn

StofbleerDet er i de sidste par år blevet mere udbredt at vælge stofbleer til sin baby eller sit barn i stedet for engangsbleer der købes i supermarkeder og lignende. Og det er der flere grunde til. For det første bliver flere og flere mere bevidste om, hvordan en gangs produkter er skadelige for vores miljø, og ønsker at minimere deres bidrag i det.

Se udvalget her

Stofbleer er et mere bæredygtigt alternativ til engangsbleer og man kan bruge dem med god samvittighed. En anden ting er, at engangsbleer på længere sigt er noget, der koster meget. Hvis man tænker på, at baby bruger et par bleer om dagen, så løber det hurtigt op.

En anden god detalje ved stofbleer er selvfølgelig at du kan personliggøre dem, så de bliver lidt mere specielle. Du kan nemlig vælge at få skrevet navn på stofbleen, som i øvrigt kommer i mange farver. Leder du efter stofbleer med navn på, så tjek vores udvalg herunder.

Du kan selvfølgelig også vælge at give stofbleer i gave. Det er noget, særligt miljøbevidste forældre vil blive rigtigt glade for. Men uafhængigt af, hvem der modtager gaven, så signalerer det miljøbevidsthed og betænksomhed. Køb praktiske stofbleer med navn og hold øje med gode tilbud her på siden.

Viser alle 7 resultater

Stofbleer

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Test din viden om Afrika og vær med i lodtrækningen om et gavekort til Salling Group på 1.500 kr.
Start quiz her!