Badeslag med navn

Baby i badeslagBadeslag er praktiske at have under hånden, hvad enten det bruges til at tørre din baby efter bad eller til andre formål. Vores badeslag fås i forskellige farver og størrelser, og kommer i 100% bomuld.

Se udvalget her

Vi tænker ofte ikke meget over det, men genstande som badeslag kan personliggøres på en nem og bekvem måde. Badeslag med navn på kan skræddersyes efter ønske, hvor du får skrevet navn eller initialer på. De er også en oplagt gaveidé da de stråler af omtanke.

En god fordel ved at have navn på badeslag er desuden, at de ikke forveksles med andre badeslag når dit barn får det med på daginstitution eller en tur i svømmehallen. Så kan du være sikker på, at få det samme badeslag med hjem igen.

Et badeslag med navn på er desuden et populært valg til babyer, barnedåb eller fødselsdage, og eftersom det er designet særligt efter dit ønske, kan du være sikker på at det er en unik gave.

Badeslag er praktiske til babyer og mindre børn, når de skal tørres efter bad eller til andre formål. Køb et badeslag med navn i udvalget herunder.

Viser alle 9 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps